Extra vermogen wanneer u het nodig hebt met de Note 4 batterij

Het is goed om een lithium ion batterij te gebruiken in je smartphone. Het kent een lange levensduur, is betrouwbaar en ook veilig. Het heeft vele verschillende testen doorlopen. Het is ook eenvoudig om het toestel te vervangen. Het geldt ook voor de Samsung Note 4. De Note 4 batterij is eenvoudig te verwisselen en gemakkelijk in gebruik. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij hier je voordeel mee kunt doen.

Over de Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 is een phablet smartphone welke op Android draait. Het toestel is gemaakt door Samsung. Het is in 2014 op de markt gebracht en het is de opvolger van de Note 3, wat een waar succes was. Het toestel onderscheidt zich met haar stylus pen.

Een snel en goed toestel

Het toestel is voorzien van een 5,7 inch Amoled scherm en kent Gorilla Glass 4 bescherming. Het heeft een scherm welke gebruik maakt van de Note 4 accu. Het is een toestel met een snelle quad core processor en voldoende Ram geheugen om alles netjes te laten werken. De batterij zorgt voor voldoende voeding. Niets is dan ook vervelender dan wanneer de Note 4 batterij het niet goed doet. Er zit dan maar een ding op: Het vervangen van de Note 4 accu.

De batterij in de Note 4

De Note 4 heeft een 3,220 mAh lithium ion batterij welke wereldwijd gebruikt kan worden. Het is een toestel welke in China verkocht werd met een 3000 mAh batterij. Het Ondersteunt ook het Qi inductief laden.

De Note 4 kent een USB 2.0 laadpoort en geen USB 3 (wat wel bij de Note 3 en de S5 het geval was). Het toestel kent ook een snel laad functie: Fast Charge. Hiermee kan de Note 4 accu in een half uur 50% geladen worden en in 100 minuten volledig. Het is hiermee een toestel waar je op aan kunt. Een korte tijd laden is weer volop genieten.

Een Note 4 batterij kopen?

Het is goed om voor een nieuwe Note 4 accu te kiezen wanneer de oude problemen geeft. Soms kan het opladen heel lang duren of is de batterij heel snel weer leeg. Het is dan goed om niet te lang te wachten. Kies ervoor om een nieuwe accu aan te schaffen om volop van te genieten.