Bedankjes huwelijk

Wat is er leuker dan je familie, vrienden en kennissen een bedankje te geven na aanleiding van jullie huwelijksvoltrekking? In onderstaand artikel nemen wij leuke opties met je door. Het is ons doel om jullie leuke ideeën op te laten doen zodat jullie je volledig kunnen focussen op de mooiste dag van jullie leven.

Bedankjes huwelijk tips

De beste tip die wij kunnen meegeven is om een gepersonaliseerde bedankje cadeau te doen. Een mooi voorbeeld is een gegraveerd of bedrukt glas omdat deze tijdloos zijn binnen elk huishouden passen. Maar aan wie zou je allemaal een bedankje kunnen geven? Wij nemen de belangrijkste personen van jullie prachtige dag graag door.

De getuigen

Zonder de handtekeningen van de getuigen kunnen jullie niet trouwen. Waarschijnlijk kiezen jullie de mensen uit die het meest belangrijk zijn (geweest) in jullie leven. De bedankjes huwelijk tips voor de getuigen zijn:

Kirstallen pennenhouder: Hier kan men direct de handtekening mee zetten. Deze pennenhouders kan je ook personaliseren waardoor je een mooie verrassing voor ze hebt tijdens de ondertekening.

Kristallen champagneglazen: Laat een set champagneglazen personaliseren / graveren en proost gezamenlijk op een geweldige dag.

De ceremoniemeester

De ceremoniemeester is een van de belangrijkste personen op jullie dag. De ceremoniemeester heeft namelijk ontzettend veel tijd gestopt in het succesvol verzorgen van een schitterende trouwdag. Ook op de dag zelf moet diegene heel veel regelen en verdient naar onze mening ook wel een mooi presentje. Hierbij een aantal leuke cadeautips voor de ceremoniemeester:

Award voor ’s werelds beste ceremoniemeester: Deze kan je naar wens laten graveren met de tekst die je zelf maar wilt. Let maar op dat de ceremoniemeester een grijns van oor tot oor krijgt

Gegraveerde klok: Een gegraveerde klok kan een ontzettend mooi aandenken zijn voor de ceremoniemeester.

Anders opties zijn een gegraveerd snoeppot, set champagneglazen of een vaas. Je kan het zo gek niet bedenken!

Ouders

Je ouders en schoonouders zijn ontzettend belangrijk want mede door hen ben je op deze wereld gekomen. Je bruiloft kan een mooi moment zijn om ze na jullie speech te bedanken.

Kristallen hart: Door middel van een gegraveerd kristallen hart laat je zien dat je gek op ze bent en geef je ze daarnaast een prachtig aandenken. Je kan er ook voor kiezen om dit hart te laten graveren met een mooi gedicht waar je ze zeker mee aan het huilen krijgt.

Bruiloft gasten

En als laatste maar zeker niet onbelangrijk de gasten van jullie bruiloft. Het liefst geef je ze een persoonlijk cadeautje maar daar is ook een mooie oplossing voor.

Gegraveerde waxinelichthouders: Hiermee kan met altijd aan jullie bijzondere dag denken!

Onze bedankjes huwelijk tips zorgen hopelijk voor een makkelijke keuze!