Koop de juiste lintjes voor iedere gelegenheid

Als je een fervent knutselaar bent of graag dingen wilt versieren voor speciale gelegenheden kun je daar zeker ook lint voor gebruiken. Lint kopen is ook eenvoudig online te doen. Het aanbod is zeer divers.

Linten aan te meter of op een rol

Als je een kijkje neemt op de website van Lintjeswinkel.nl vind je een groot aanbod. Er worden lintjes verkocht in diverse motieven waarbij je onder andere kunt denken aan stippen, strepen, bloemen, hartjes enzovoort. De linten zijn te koop aan de meter maar als je er veel van nodig hebt of een echte grootverbruiker bent kun je het lint ook op rollen bestellen. Zeker als je ergens een zaal, etalage of andere ruimte wilt versieren heb je die hoeveelheid ook wel nodig. De lengte die op een rol zit kan variëren en ook de breedte van het lint is niet altijd hetzelfde. Kijk daarom eerst altijd goed wat het beste past.

Gratis samples bestellen

Als je op zoek bent naar lint in een bepaalde kleur of met een speciale print en denkt dit te hebben gevonden maar graag zeker wilt weten of het ook echt geschikt is kun je een aantal samples bestellen. Op die manier weet je meteen of het lint goed past en of je er wat aan hebt. Je kunt tot 5 samples gratis bestellen. Je betaalt hier alleen de verzendkosten voor. Is het naar je zin dan kun je direct het aantal meters of de rollen bestellen die je nodig hebt.

Snel in huis nadat je besteld hebt

De lintjes die je bestelt kun je snel in huis hebben. Als je voor 14:00 een bestelling plaatst heb je deze de volgende dag al in huis zodat je er meteen mee aan de slag kunt en je creativiteit de vrije loop kunt laten.