Op zoek naar promotiemateriaal? Ga een keycord bedrukken!

Staat er een belangrijk evenement voor de deur waarbij je organisatie aanwezig is? Je wilt als organisatie altijd een goede indruk maken. Er lopen waarschijnlijk personen rond die belangrijk zijn voor je bedrijf of voor je netwerk. Zorg er daarom voor dat jij en je medewerkers zich uitstekend inzetten als ambassadeur. Een onderdeel van het ambassadeurschap is het promoten van de organisatie. Dit kan je op een aantal manieren doen. Denk hierbij aan mond-op-mond reclame. Dit is de oudste vorm van promoten, maar bewijst altijd haar kracht. Door met je potentiële klanten, belangrijke personen voor je netwerk of nieuwe partners te praten zal je je lof over de organisatie uitspreken. Maar, het oog wil ook wat. Zo kan je ervoor kiezen om de naam van je bedrijf of het logo op je kleding, sleutelhangers en op een keycord te bedrukken (keycord bedrukken). Zo zal je zichtbaar aanwezig zijn en straal je een professionele houding uit.

Waarom het keycord effectief is

Een keycord bedrukken is een effectieve vorm van promotie. Zo kan je er voor kiezen om zelf met de keycords te lopen, maar is het ook een mogelijkheid om deze weg te geven. Denk hierbij aan relatiegeschenken. Indien je zojuist heldere afspraken hebt gemaakt met een nieuwe partner of nieuwe klant is het leuk om een presentje te sturen. Een keycord is, naast haar uiterlijk met het logo van jouw organisatie, ook nog eens zeer praktisch. Het zorgt er namelijk voor dat je je belangrijkste spullen te allen tijde om je nek hebt hangen. Het is dus ideaal om te geven als relatiegeschenk aan je nieuwe relaties.

Profiteer van de voordelen: ga een keycord bedrukken

Wil jij nieuwe klanten een relatiegeschenk geven of ben je ambassadeur op een evenement? Ga een keycord bedrukken en profiteer van de bijkomende voordelen.